Valentijnsbrunch met concert door duo Deseo

Posted by on dec 11, 2017 in | No Comments
Beschikbare tickets Prijs Aantal:
Free Ticket Bekijk details + €0.00 (EUR)  / ticket   Verlopen

* Let op! Voor dit evenement kunnen er maximaal 10 kaarten worden gekocht per transactie.

  • 11 februari 2018
    13:00 - 14:00

Duo Deseo bestaat uit Ann Van Hecke (cello) en Maarten Vandenbemden (gitaar). De spaanse term ‘Deseo’ staat voor verlangen, begeerte. Ook verwijst het naar een gedicht van Federico Garcia Lorca.

Duo Deseo neemt u mee op muzikaal avontuur met de meest hartverwarmende muziek voor cello en gitaar. Van de poëtische Lorca, over de virtuoze Paganini, naar de passie van Piazzolla… Pure verwennerij!

Maarten Vandenbemden is 23 en krijgt op vierjarige leeftijd zijn eerste gitaarlessen van zijn vader. Dertien jaar later leidt zijn weg naar het Koninklijk Conservatorium van Brussel waar hij in 2017 het masterdiploma klassieke gitaar behaalt met grootste onderscheiding.
Een passie voor kamermuziek is de drijfveer in een voortdurende verkenning van de mogelijkheden voor gitaar in uiteenlopende bezettingen. Een groot talent in wording.

Ann Van Hecke studeerde cello aan het Conservatorium van Antwerpen bij France Springuel. Nadien trok ze naar de Musikhochschule van Hannover (Duitsland) om zich te vervolmaken. Ann Van Hecke nam succesvol deel aan een aantal wedstrijden. Thans is Ann Van Hecke professioneel actief als soliste, chambriste en orkestmuzikant.

Event locatie

Locatie(s)  

Telefoon locatie 03/6891112

Adres
Lange Gasthuisstraat 29-31, AntwerpenBE, B2000

Beschrijving: