Valentijnsbrunch met duo Deseo gaat niet door!

Posted by on dec 11, 2017 in | No Comments

Event Phone: 034491687

We're sorry, but all tickets sales have ended because the event is expired.

  • 11 februari 2018
    11:00 - 14:00

 

Onze gemeende excuses maar de Valentijnsbrunch met concert door duo Deseo in de Serre op zondag 11 februari om 11 uur is gecancelled!

Duo Deseo neemt u mee op muzikaal avontuur met de meest hartverwarmende muziek voor cello en gitaar. Van de poëtische Lorca, over de virtuoze Paganini, naar de passie van Piazzolla. Gekaderd in een historisch pand en onder het genot van een heerlijke brunch van het eigenzinnige foodconcept van De Serre wordt dit pure verwennerij!

Wie is duo Deseo?

“Duo Deseo” dat zijn Ann Van Hecke (cello) en Maarten Vandenbemden (gitaar). De Spaanse term ‘Deseo’ staat voor verlangen, begeerte. De naam verwijst ook naar een gedicht van Federico Garcia Lorca.

Maarten Vandenbemden is 23 en krijgt op vierjarige leeftijd zijn eerste gitaarlessen van zijn vader. Dertien jaar later leidt zijn weg naar het Koninklijk Conservatorium van Brussel waar hij in 2017 het masterdiploma klassieke gitaar behaalt met grootste onderscheiding.
Een passie voor kamermuziek is de drijfveer in een voortdurende verkenning van de mogelijkheden voor gitaar in uiteenlopende bezettingen. Een groot talent in wording.

Ann Van Hecke studeerde cello aan het Conservatorium van Antwerpen bij France Springuel. Nadien trok ze naar de Musikhochschule van Hannover (Duitsland) om zich te vervolmaken. Ann Van Hecke nam succesvol deel aan een aantal wedstrijden. Thans is Ann Van Hecke professioneel actief als soliste, chambriste en orkestmuzikant.

Event locatie

Locatie(s)  

Telefoon locatie 03/6891112

Adres
Lange Gasthuisstraat 29-31, AntwerpenBE, B2000

Beschrijving: